Word lid van YERA

Word lid van Yera op 3 verschillende manieren

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste mensen met een passie voor energie. Lidmaatschap bij YERA kan op 3 verschillende manieren: abonnee, reviewer of auteur. Auteurs en reviewers leveren actief bijdrage aan onze organisatie, terwijl je als abonnee te kennen geeft dat je de denktank YERA steunt. Heb je nog vragen over het lidmaadschap van YERA? Aarzel dan niet om contact op te nemen met hr@yera.be.

Abonnee

Als abonnee word je maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwe publicaties en events via een nieuwsbrief. Je krijgt voorrang bij het inschrijven op events en toegang tot events exclusief voor leden (bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken).
Als abonnee schaar je je achter de artikels die YERA publiceert en de YERA-cultuur. Inschrijven is gratis.

Reviewer

Vind je de artikels die we schrijven wel interessant en zou je graag betrokken worden in het proces om ze te publiceren? Als reviewer schrijf je zelf geen artikels, maar krijg je de artikels te lezen nog voor ze gepubliceerd zijn, en kun je opmerkingen en suggesties doorgeven om het artikel nog beter te maken. Je komt terecht in een gemotiveerd team dat samen de artikels op punt stelt. Al doende leer je de kneepjes van het vak, wat later zeer nuttig kan zijn als je verslagen of een thesis moet schrijven. Je krijgt ook alle voordelen als YERA abonnee.

Auteur

De YERA-auteurs zijn de drijvende kracht achter de organisatie. Zij schrijven mee aan artikels, publiceren opiniestukken en beantwoorden vragen.  Je gaat akkoord met de algemene YERA-cultuur en behoudt politiek en commerciële neutraliteit tijdens het schrijven. Het bestuur van YERA behoudt het recht om publicaties te weigeren als zij niet neutraal zijn. Auteurs-lidmaatschap is gratis voor iedereen (mits voorwaarden hierboven vermeld) en bevat ook alle reviewer-voordelen.