Laden Evenementen

« Alle Evenementen

YERA goes Tsjernobyl

maart 18 - maart 19

500€

Wil je met je eigen ogen zien of de beruchte mythes al dan niet waar zijn? Wil je gewoon een originele uitstap? Of ben je benieuwd om de scenes van die ene film of game eens in het echt te zien? Ga mee naar Tsjernobyl op 18 en 19 maart!

Wetenschappelijke aanpak draait op de eerste plaats rond observatie, dus gaat YERA zelf een kijkje nemen in Tsjernobyl. Gedurende twee dagen bezoeken we diverse plaatsen in de exclusion zone, de sinds 1986 ontruimde stad Pripyat alsook de controlekamer van de reactoren die nog doorwerkten tot het jaar 2000.

Het bezoek is gepland eind maart en de exacte details volgen later nog. Om al een goed zicht te krijgen op de organisatie, vragen we geïnteresseerden zich nu reeds te melden hier: https://goo.gl/forms/6N5YAVeAI3PHYX5m1. Deze voorlopige inschrijving houdt geen verplichtingen in, maar is wel nodig om op de hoogte te blijven van latere informatie. De kostprijs zal rond de 500€ liggen voor vluchten, 3 overnachtingen, maaltijden van zondag tem maandagmiddag en de volledige rondleiding. Dit bedrag zal bij de echte inschrijving (januari/februari) op voorhand betaald moeten worden.

Verdere punten:

  • Geen visum nodig, wel een paspoort dat nog 6 maanden geldig is tijdens het bezoek.
  • Het is perfect veilig, Tsjernobyl wordt jaarlijks bezocht door meer dan 30.000 toeristen. En de schermutselingen in het Oosten van Oekraïne zijn ver weg.
  • Minimum leeftijd van 18 jaar vereist.
  • Voorzie ook tijd op 17 en 20 maart voor heen- en terugreis!

Gegevens

Begin:
maart 18
Einde:
maart 19
Kosten:
500€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Tsjernobyl
Oekraïne

Organisator

YERA